Sikeres volt a CSAOSZ konferenciája!

A jövő évben ismételten megszervezzük a konferenciát október és november közepe között.

A konferencia bevezető előadását Chikán Attila akadémikus, a Budapesti Corvinus Egyetem  egyetemi tanára tartotta. A Professzor úr Magyarország versenyképessége címmel rendkívül élvezetes előadást tartott, amelyet a hallgatóság hosszú tapssal köszönt meg.

A konferencia a továbbiakban szekciókban folytatta munkáját.

A Viszkei György által vezetett termékdíjas szekció a szabályozás elmúlt 5 évében elért eredményét mutatta be, majd a jövő évi változásokkal, az egyéni teljesítés lehetőségével foglalkozott, végül pedig a résztvevők közösen termékdíjas feladatokat oldottak meg.

A Food Contact Materials szekció a jogszabályi követelmények áttekintése után az ásványolaj- szénhidrogének élelmiszer-biztonsági kérdéseivel, csomagolóanyag-vizsgálatokkal  és jó vállalati példa bemutatásával foglalkozott.

A legnépszerűbbnek bizonyult management szekció délelőtt csomagolás-marketing kutatásokkal foglalkozott, délután pedig a csomagolószer gyártókat a termékhamisítás miatt fenyegető veszélyek, valamint az ipar 4.0 vállalati működésre gyakorolt hatása került napirendre.

A bioműanyagok szekció a komposztálható műanyagok kérdéseivel, a téves ismeretek pontosításával foglalkozott.

Az eddigi négy sikeres konferenciánk alapján jövő ősszel ismét szervezünk egy nagyszabású szakmai programot.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.