Juttassuk el együtt a “Tibi tigris: A nagy faültetés” c. könyvet az óvodákba!

Egy kisgyermeknek természetes, hogy vannak fák, növények és állatok, illetve, hogy nyáron meleg van és télen esik a hó. A föld környezeti és klímaváltozásai miatt azonban ez sajnos nem biztos, hogy mindig is így lesz.

A gyerekeknek már óvodás korban  meg kell tanulniuk, hogy a fákra, növényekre és az állatokra  vigyázni kell, gondozni kell őket, azért hogy ez a jövőben is így maradjon.

A környezet iránti szeretet és tisztelet együtt kell, hogy nőjön a gyerekkel.

A “Tibi tigris” sorozat  könyvei  aktuális problémákat, környezetvédelmi  jó megoldásokat mutatnak  be egyszerűen, a gyermekek számra is érthetően, vidám  rajzokkal színesítve.

Az első könyv, a „Nagy faültetés” címet kapta és az erdők és fák védelmével és a faültetés fontosságával foglalkozik.  A faültés témakört azért választottuk elsőnek, mert úgy gondoljunk, hogy jó példa arra, hogy megmutassuk gyermekeinknek, hogy már kis törödéssel is sokat tehetünk környezetünk védelméért.

Úgy gondoljuk, hogy akkor lehetne a gyerekek környezettudatos nevelésében és környezetvédelemben nagy változást elérni, ha a könyvet el tudnák juttatni valamennyi magyarországi kisóvodáshoz.

Célunk, hogy idén azon  cégek, vállalkozások és magán emberek segítségével , akiknek fontos  földünk és környezetünk védelme, legalább 10.000 könyvet juttassunk el az óvodásokhoz.

Várjuk jelentkezését, amennyiben cége is szívesen csatlakozna a programhoz.

További információ:

Eva Johnson

Promote-CEE Közhasznú Egyesület

H-1047 Budapest, Károlyi I. u. 9

+36 30 339 6971

info@promote-cee.com

www.promote-cee.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.