A verseny bemutatása

A CSAOSZ 2009 óta szervezi meg a HUNGAROPACK Student Csomagolástervezési Diákversenyt. A programot Eiler Olga CSAOSZ életműdíjas kezdeményezése alapján és a WPO WorldStar Student feltételei alapján évente hirdetjük meg.

A versennyel az a célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a felsőfokú tanulmányaik keretében csomagolástechnikát  tanuló hallgatók megmérettetésére, a tanulmányaik során kidolgozott tervek, makettek, elképzelések külső, szakértők előtti bemutatására, a kreatív ötleteik kidolgozására.

Ez az elismerés  pedig fontos kötődést jelenthet épp a szakmánk legtehetségesebb munkatársainak, így ezek a versenyek az elmúlt évek során a „szürkeállomány” oly fontos megerősítéséhez is hozzájárultak.

A verseny gondozójaként öröm megtapasztalni azt, hogy a Student pályázaton díjazott egyetemi, főiskolai hallgatók tanulmányaik befejeztével a szakmában nemcsak elhelyezkednek, hanem a „felnőtt” versenyen való indulást is természetesnek tartják, és igen rövid idő alatt kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményeket érnek el.