Bemutatkozás

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség a Magyar Gazdasági Kamara keretein belül működő Csomagolási Tagozat szakmai alapjain és tagvállalati körén 1990-ben Dr. Debreczeny István elnökletével alakult.

Az azóta eltelt közel két évtized alatt szakmai érdekvédő szervezetként folyamatosan és következetesen képviseli a tagvállalatai érdekeit a szakterület fejlődésének javára. Elnöke Bencs Attila, aki 2007 óta a Hamburger Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. Tagja az Országos Környezetvédelmi Tanácsnak. Közreműködésével jött létre a környezetipar területén az első stratégiai megállapodás a Magyar Kormány és a Hamburger Hungária Kft. között.

A Szövetség érdekközvetítő és érdekérvényesítő tevékenységének hátterét a tagság jelenti, amely a kisvállalatoktól a multinacionális vállalatokig felöleli a csomagolószer gyártókat, forgalmazókat és csomagolással foglalkozó cégeket is. A Szövetség tagjainak száma megközelíti a 70-et. A Szövetség Elnökségének és Titkárságának munkáját három önállóan is tevékenykedő, a tagok elhatározásából alakított szervezet segíti.