PPDexpo 2019

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) gesztorálása mellett és a CSAOSZ szakmai partnerségével jövő évben is megrendezésre kerül – immár 4. alkalommal – a PPDexpo.

A nyomda, a csomagolás és a digitalizáció önálló szakkiállításként és nem más kiállítássorozat részeként kerül megrendezésre.

A kiállítás minden alkalommal több és több kiállítót és résztvevőt vonz, részben a három, egymásba kapcsolódó szakterület tiszta, átlátható tematikájának, részben pedig a gazdag háttérprogramoknak köszönhetően.

A korábbi jelzéseknek megfelelően a következő PPDexpo időpontja 2019. április 9-11. (kedd csütörtök).

Helyszíne, mint az elmúlt 3 alkalommal, ismét a BOK (korábban SYMA) csarnok.

A kiállítás időpontja egybeesik az összes iskolára egységesen meghirdetett „digitális témahéttel” amiben nagyon sok szinergia lehetősége is rejlik, főleg a szakmai utánpótlás témakörben.

Szövetségünk azzal kívánja a csomagolóipar jelenlétének növelését elősegíteni, hogy 2017-hez hasonlóan „CSAOSZ” standot kíván létesíteni, ahol a háttérmunka felvállalásával is támogatjuk a hozzánk csatlakozókat.

Letölthető a kiállítás tematikája , jelentkezési lap , angol nyelvű jelentkezési lap valamint az egységstandra vonatkozó tájékoztató.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.