CSAOSZ Csomagolási Konferencia

Sikeresen megszerveztük a CSAOSZ idei szakmai konferenciáját. Az új helyszínen, a Bara Hotelben tartott szakmai programon 107 tagvállalati és nem tagvállalati munkatárs hallgatta meg az összesen 17 előadást.

A konferencia – szokás szerint – több témakört dolgozott fel.

A bevezető előadás a szakképzés ipari szereplők által sürgetően igényelt fejlesztési programjával ismerkedhettünk meg, amit Gablini Gábor MGYOSZ alelnök rendkívül élvezetes és meggyőző előadással mutatott be.

Pesti Sándor és Nagy Miklós a 2019. április 9-11. között Budapesten sorra kerülő PPDexpo kiállításról adott áttekintést.

Az Európai jogszabály szekció célja az volt, hogy a szakmai közvéleményt tájékoztassa az idén megváltoztatott, illetve tervezetben bemutatott EU irányelvek újdonságairól, egyben az (elfogadott) jogszabályok tartalmának kötelező nemzeti jogrendbe ültetéséből eredően a vonatkozó hazai törvények megváltoztatásának szükséges irányairól is tájékoztatást adni.

A Csomagolás- és vállalatmenedzsment szekcióban a csomagolás érintő műszaki és marketingkutatásokról adjuk betekintést, és az Ipar 4.0 gyakorlati megvalósulásáról kaphassunk ízelítőt.

A Bioműanyagok szekció témája egyre aktuálisabb, a növényi eredetű és komposztálható anyagok, csomagolóeszközök hazai elérhetőségéről, kutatás-fejlesztési munkáiról kaptunk hiteles tájékoztatást.

Jövőre folytatjuk!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.