Magyar Csomagolási Évkönyv 2017-2018. évi kiadása

Megjelent a CSAOSZ Titkársága szerkesztésében a szakterületről éves áttekintést nyújtó igényes kiadvány. A Csomagolási Konferencia résztvevői elsőként juthatnak hozzá a Magyar Csomagolási Évkönyvhöz.

A CSAOSZ immár 8. ízben jelenteti meg saját szerkesztésében a mind tartalmában, mind pedig küllemében igényességéről ismertté vált Magyar Csomagolási Évkönyvet.

A kiadvány idei felépítése az elmúlt években már kialakult logikai rendet követi. Elsőként a szakterületünk aktuális helyzetét, a tendenciákat mutatjuk be, amit az iparágat közvetlenül érintő jogszabályok áttekintésével folytatunk, majd szakmai újdonságokról, vállalatok fejlesztési eredményeiről adunk hírt.

Foglalkozunk a 2017 májusában Düsseldorfban megrendezésre került Interpack kiállításon megfigyelhető trendekkel és végül a hazai, illetve a csomagolási világverseny díjazottjait mutatjuk be, végül pedig a CSAOSZ tagvállalatok listájával zárunk.

A kiadvánnyal az a célunk, hogy szakterületünkről egy éves képet készítsünk, egyaránt bemutatva a gazdasági és szabályozási környezetünket, valamint a műszaki-technológiai előrehaladást.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.