HUNGAROPACK 2017 – az 50 éves verseny

Az alapításának 50. évfordulóját ünneplő HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt ebben az esztendőben is megszervezte a CSAOSZ.

A Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert nemzeti esemény célja, hogy lehetőséget nyújtson a csomagolóipar fejlődésének nyomon követésére, az új fejlesztésű csomagolóanyagok, csomagoló­eszközök és csomagolási segédanyagok, valamint csomagolási eljárások hazai megismertetésére és elterjesztésére.

A verseny alkalmat nyújt a magyar csomagolóipar fejlettségének, felkészültségének nemzetközi szintű megmérettetésére is, miután a verseny szervesen kapcsolódik a Csomagolási Világszövetség (WPO) WorldStar versenyéhez.

A CSAOSZ csatlakozott a WPO által is támogatott „Save Food” programhoz és vállalta, hogy az élelmiszercsomagolás terén bemutatott legújabb és leginnovatívabb magyar csomagolási megoldásoknak, vagy csomagolószereknek célzott elismerést ad.

2016 óta a marketig szempontból leginkább kiemelkedő jelentőségű pályamunkának a HUNGAROPACK Marketing, a legegyedibb csomagolásnak pedig a HUNGAROPACK Ipari Kreativitás díjakat is odaítéli.

Ebben az esztendőben a környezetvédelmi szempontból előremutató megoldásnak pedig HUNGAROPACK Fenntarthatósági díjat ítél oda.

A rendezvény mindezeken túl hozzá kíván járulni mindazok munkájának elismeréséhez, akik a csomagolástechnika előre­haladása érdekében figyelemre méltó szakmai tevékenységet fejtettek ki és kiemelkedő eredményeket értek el.

 

Idén 64 nevezés érkezett a versenyre. A pályamunkákat a szakértő zsűri szeptember 5-én bírálja el, az eredményről a szervezők a résztvevőket értesíteni fogják. Az ünnepélyes díjkiosztó

október 19-én, a Csomagolási Konferencia

keretén belül kerül megrendezésre, a Griff Hotel konferenciatermében (Budapest, 11. kerület Bartók Béla út 152.).

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.