CSAOSZ program az Ipar napjai és Automotive Hungary Kiállításokon

Májusban rendezték meg a 10. Ipar Napjai és a 11. Automotive Hungary kiállítást, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Magyarország legnagyobb üzleti és szakmai találkozójának központi témái idén a zöld energia, az alternatív hajtások, az energiatárolás új formái, valamint az energiahatékonyság új megoldásai voltak.

Csaknem 14 ezren látogattak ki idén a HUNGEXPO rendezvényére. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ három pavilonjában 18 ország 370 kiállítója mutatta be az ipar és a járműgyártás legújabb fejlesztéseit, trendjeit.

A kiállításokkal egy időben szakmai programokat is rendeztek. A CSAOSZ szakmai programját is szép számú érdeklődő kísérte. A „Fenntartható szállítási csomagolások az (autó)iparban” című workshopon olyan témák kerültek terítékre, mint a körforgásos gazdaság csomagolásokat érintő szabályozási környezete vagy a hullámpapírlemez dobozgyártás újrahasznosított papírokból.

Öt előadó előadását hallgathatták meg a résztvevők:

  • CSAOSZ, Gönci Beáta: A körforgásos gazdaság csomagolásokat érintő szabályozási környezete
  • AMSY, Bányai Attila; GS1, Krázli Zoltán: Vasúti alkatrész új jelölés
  • Mosonpack, Németh István: A Dunapack-Mosonpack díjnyertes csomagolásmegoldásai az autóipar számára és Hullámpapír doboz gyártás újrahasznosított papírokból
  • Green Packaging, Kopócs Tamás: Innovatív raklap megoldás a fahiány kezelésére
  • AMSY, Bányai Attila: Robotok használata a csomagolóiparban.