Főoldal

A CSAOSZ Titkárság új címe: 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144.

A GS1 nyomonkövetési szakértőképzései

Magyarországon egyedülálló EOQ MNB akkreditált képzésünket idén ősszel két időpontban is elindítjuk (09.25. és 11.03.), amelynek sikeres elvégzésével versenyképes ismeretekkel rendelkező GS1 nyomonkövetési szakértővé válhatnak a résztvevők. Ezzel a nemzetközi tapasztalatokra és valós sikeres gyakorlati ismeretekre épülő tudással akár saját vállalkozásukat, akár más cégeket is támogathatnak a nyomonkövetési rendszereik hatékony kialakításában.

ÁTADTUK A HUNGAROPACK DÍJAKAT

Az ünnepélyes díjátadóra 2019. október 15-én, a CSAOSZ éves, egésznapos konferenciája záróeseményeként került sor a budaörsi Holiday Inn Hotelben. Köszönjük a pályázók versenyen való részvételét és támogatóink, különdíj felajánlóink szakmai segítségét. A díjazott pályamunkák fotói hamarosan megtalálhatók lesznek honlapunkon. 2020-ban folytatjuk.

Sikeres volt a CSAOSZ konferencia

2019. október 15-én került sor a CSAOSZ éves szakmai konferenciájára Budaörsön, a Holiday Inn Hotelben.  Köszönjük a 118 résztvevő jelentette nagy érdeklődést és köszönjük előadóinknak a felkészülését, fáradozását. Jövőre folytatjuk.

PACK SHOW 2019 - Bukarest

2019. október 31. és november 3. között kerül megrendezésre Bukarestben a Pack Show, amely Dél-Kelet Európa csomagolóipari szereplői számára teremt fórumot.

Nyomatminőség-jellemzők mérése és dokumentálása 2nd

Szakmai oktatás a Mérnök és Nyomdász Kft. szervezésében 2019. október 31.-én, csütörtökön. Részletek a mellékletben olvashatók.

EPIC ülés Milánóban

2019. június 26-án Milánóban tartottuk az Európai Csomagolási Intézetek Konzorciumának nyári ülését. Az ülésen elbúcsúztattuk a nyugállományba vonuló eddigi elnököt Marco Sachet urat és köszöntöttük az új elnököt Antro Säilä urat a Finn, és az új főtitkárt Vlado Volek urat a Cseh Csomagolási Intézet képviselőjét.