Főoldal

Újra HUNGAROPACK verseny

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2021-ben 38. alkalommal hirdeti meg HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. A módosított nevezési határidő: 2021. július 15.

Megjelent a SUP magyar kormányrendelet!

Megjelent Magyar Közlöny 2021. évi 100. számában a Kormány 301/2021 (VI.1.)  számú, az egyes egyszerhasználatos, valamint egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásáról szóló rendelete.  

A CSAOSZ közgyűlésén adtuk át – virtuálisan – a szakmai elismeréseket

„A szakmáért” életműdíjat Magyar Béla, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, „A csomagolóipar haladásáért” díjakat pedig Pirityi László, a Thermofoam Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Seenger Viktor, a Dunapack Kft. technical key account managere és Ugrin András, az Omnipack Klaszter elnöke kapta. Méltatásuk a díjazottak menüpont alatt olvasható. Gratulálunk a kitüntetetteknek.

Amerikai székhelyű nemzetközi szövetség élén a Széchenyi István Egyetem docense

Böröcz Pétert, a Széchenyi István Egyetem Csomagolás és Környezetállósági Vizsgálólaboratóriumának vezetőjét, a CSAOSZ elnökségének tagját választotta igazgatósági tagnak az amerikai székhelyű Csomagolási Kutató Intézetek Nemzetközi Szövetsége a napokban.