Főoldal

HUNGAROPACK 2022

Idén is meghirdetjük a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. A pályázatok mósosított beérkezési határideje: 2022. július 31.    

XXIV. PNYME Flexo szimpózium

2022 szeptember 8-9.-én kerül sor a XXIV. PNYME Flexo Szimpóziumra. A tervezett program konferecia részére Budapesten kerül sor, a másnapi üzemlátogatási program pedig a Mondi Szada Kft-nél és a Schawk Hungary Kft-nél lesz. Részletes program letölthető itt.    

30. MLBKT Kongresszus – az év supply chain eseménye

Fenntartható jövő, felelős ellátási láncok Idén új időpontban! 2022.október 19-21., Siófok Hotel Azúr      

Thermofoam Kft. álláshirdetés

A Thermofoam Kft. csomagolástervező mérnök munkatársat keres.

Álláskeresés

Évek óta a környezetvédelem - energetika - finanszírozás kérdéseivel foglalkozom. Környezetvédelmi, nyomdaipari műszaki tapasztalataimat és kapcsolataimat ott szeretném kamatoztatni, ahol az eddig megszerzett szakmai tudásommal a cég biztonságos és versenyképes működését támogathatom, illetve ahol nekem is lehetőségem nyílik szakmai fejlődésre egy olyan területen, ami mindig is vonzott.

A GPwA 2022 Zöld pályázat idén tizenkettedik alkalommal kerül kiírásra

A pályázat célja a papír-, nyomda- és csomagolóipari környezettudatos gondolkodás, a környezetvédelem területén végzett kiemelkedő technológiai, valamint környezetközpontú vállalatirányítási tevékenység, a papír-, nyomda és csomagolóipar környezettudatosságának fejlesztése területén végzett tudatformáló, példamutató eredmények elismerése.