Főoldal

CSAOSZ éves konferencia - november 22.

Az újonnan bevezetett EPR rendszer lesz a fő témája a november 22.-én, a budaörsi Holiday Inn Hotel konferenciaközpontjában megrendezésre kerülő CSAOSZ konferenciának. A programot, a jelentkezési lehetőséget és a részleteket folyamatosan frissítjük.

Fenntarthatósági webinar

We're pleased to invite you to the webinar! For the first time, we are hosting a webinar straight from headquarters featuring three of our esteemed partners from RS Group, Decathlon and aPak. Additionally, Tim Sykes from Packaging Europe media will moderate and engage in the discussions, offering invaluable insights and a unique perspective to the conversation.

HUNGAROPACK 2023 Magyar Csomagolási Verseny

Lezárult a HUNGAROPACK verseny, a bírálóbizottság szeptember 7.-én döntött a díjak odaítéléséről. Idén 60 nevezés érkezett, 47 fogyasztói- és gyűjtőcsomagolás és 17 szállítási csomagolás. Az ünnepélyes díjátadó a CSAOSZ konferencia záróeseményeként, november 22-én kerül megrendezésre.      

A GVH felülvizsgált sajtóközleménye

A Gazdasági Versenyhivatal sajtóközleményt adott ki, amelyben pontosította a 2023. június 16-án kiadott sajtóközleményét. Az új kiadvány letölthető itt.