Főoldal

A CSAOSZ Titkárság új címe: 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144.

KTDT tanfolyam a CSAOSZ szervezésében

A CSAOSZ egynapos, a változásokat bemutató, a megszerzett tudást szinten tartó, illetve az ellenőrzés kiemelt területeit áttekintő tréninget szervez 2020. február 20-án (csütörtökön) 10:00 órai kezdettel.

Szakmai oktatás

A Mérnök és Nyomdász Kft. 2020. március 4-én (szerdán) egynapos szakmai oktatást szervez márkatulajdonosok, tervező-grafikusok, nyomdai kereskedők, prepress és festékkeverő szakemberek, technológusok, gépmesterek és minőségellenőrök számára.

Interpack magyar részvétellel 2020-ban is

A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) támogatásával és a CSAOSZ szakmai szervezésében 2014 és 2017 után idén ismét lesz közösségi magyar részvétel az Interpackon.

Időszaki csomagolástechnikai kiállítás a Magyar Papírmúzeumban!

„A Múzeum 2020. március 27. és augusztus 30. között „Csomagolás – anyag, technika, termék” címmel csomagolástechnika tematikájú időszaki kiállítást nyit. A program nem korlátozódik csak a papírcsomagolásra, a csomagolóanyag-fajták, a csomagolástechnika teljes vertikumát be kívánja mutatni.

Sikeres volt a CSAOSZ szakmai napja a SIRHÁ-n

A 2020. év meghatározó szakkiállítása a SIRHA, amely tematikájában szorosan kapcsolódik a csomagoláshoz, ezért is gondoltuk, hogy öt előadásból áll programot kínálunk az érdeklődőknek. Az előadásaink iránt nem remélten nagy volt az érdeklődés, 81 előzetes regisztrációt kaptunk, de végül a teremben 100 főt lényegesen meghaladó számban gyűltünk össze. Köszönjük az érdeklődőknek a részvételt.

ANUGA FOODTEC – 2021-ben is az élelmiszergyártók és beszállítóik találkozási pontja

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Kölnben 2021. március 23-26. között az egyik legnagyobb nemzetközi ital- és élelmiszeripar-technológiai szakkiállítást, mely iránt számos cég már most jelezte érdeklődését.