Főoldal

Bejelentette a kormány a kiterjesztett gyártói felelősség rendszer részletes szabályait

Megjelent kedd este a Magyar Közlönyben a 80/2023. (III. 14.) számú kormányrendelet a kiterjesztett gyártói felelősség rendszer működésének részletes szabályairól.    

CSAOSZ Éves Közgyűlés

A CSAOSZ meghirdeti az éves rendes közgyűlését. A közgyűlést 2023. április 12.-én 10.30 órai kezdettel tartjuk a budaörsi Holiday Inn Hotelben. Az írásbeli meghívót és az előterjesztéseket a titkárság időben megküldi.      

Kötelező regisztráció a MOHU Partner Portálján

A 2012. évi CLXXXV. törvény azon intézményi és gazdálkodó szervezetek számára, amelyek hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység körébe tartozó hulladékot termelnek és azokat elkülönítetten gyűjtik kötelezően előírja, hogy a MOHU Zrt. által üzemeltetett elektronikus ügyintézési felületén, a Partner Portálon regisztráljanak. Itt tölthető le a tájékoztató .    

A HUNGAROPACK Student önzetlen támogatói

Hálásan köszönjük az alábbi tagvállalatainknak az önzetlen anyagi támogatást, hozzájárulást a diákverseny költségeihez:
ALPLA Műanyag Csomagolóipari Kft.
GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
Hamburger Recycling Kft.
Paccor Hungary Kft.
Packking Csomagolástechnikai Kft.
Print Brokers Team Kft.
Pro-Form Ipari és Kereskedelmi Kft.
Prosystem Print Kft.
Reményi Csomagolástechnika Kft.
RONDO Hullámkartongyártó Kft.
   

HUNGAROPACK STUDENT 2023 - Csomagolástervezési Diákverseny

A CSAOSZ meghirdette az idei HUNGAROPACK Student Csomagolástervezési Diákversenyt. A versenyen a csomagolástechnika és csomagolástervezés szaktárgyakat felsőoktatás keretében tanuló hallgató vehetnek részt, évente rendezzük meg. A nevezési határidő: 2023 március 31.      

A magyar hallgatók eddig példátlan sikere a worldstar student versenyen

A 2022 évi WorldStar Student verseny eredményei a napokban lettek nyilvánosak. Idén a magyar hallgatók először - a 17 elismerő oklevél mellett - egy kiválósági oklevelet is szereztek. Ez azt jelenti, hogy a kiválósági oklevelet szerzett pályázat a világ legjobb 13 nevezése között van! Az elismerést szerzett nevezések a csomagolási versenyek menüpont alatt találhatók. Gratulálunk a nyerteseknek!
   

Címváltozás!

A CSAOSZ titkársága új címre költözött. 1072 Budapest, Nagy Diófa utca 14. Új telefonszámunk: 06 1 611 6671