Főoldal

Újrahasznosítás szemléletű csomagolástervezés

A CSAOSZ 2022. június 28-án „Újrahasznosítás szemléletű csomagolástervezés” címmel nemzetközi és hazai előadók részvételével egész napos konferenciát szervez. A konferencia a Csomagolási Világszövetség (WPO), az ECR Közösség és a bécsi Alkalmazott Tudományok Egyeteme együttműködésében készített Packaging design for recycling című útmutatót dolgozza fel. A tanulmány fontos iránymutatást ad a gyakorló csomagolástervezők számára, mind a csomagolószer-gyártói, mind pedig a csomagolószer-felhasználói oldal szereplőinek.

PPD Expo 2022

2022. május 24 és 26. között kerül megrendezésre a PPDexpo, a Print – Packaging – Digital szakterületek a hazai kiállítása, mégpedig a Papír- és Nyomdaipari Egyesület (PNYME) fővállalkozásában. A CSAOSZ kezdetektől támogatja és népszerűsíti a programot. Valamennyi korábbi kiállítás alkalmával a CSAOSZ egy-egy szigetet tudott elfoglalni, ahol a tagvállalatok önálló standot kaptak. Ezt tervezzük idén is, erre várjuk tagvállalataink jelentkezését. A kiállításra a CSAOSZ több szakmai programmal is készül.

HUNGAROPACK 2022

Idén is meghirdetjük a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. A pályázatok beérkezési határideje: 2022. június 30.    

IKSZ álláshirdetés

Az Italos Karton Egyesülés álláshirdetése:

HUNGAROPACK STUDENT 2022

Rekord részvétellel zárult az idei HUNGAROPACK Student Csomagolástervezési Diákverseny. A szakmai zsűri 63 pályamunkát bírált el. A nyertesek a PPDexpon vehetik át díjaikat. Az ünnepélyes ceremónia a BOK Csarnokban 2022. május 25-én 10.30 órakor kezdődik.

A GPwA 2022 Zöld pályázat idén tizenkettedik alkalommal kerül kiírásra

A pályázat célja a papír-, nyomda- és csomagolóipari környezettudatos gondolkodás, a környezetvédelem területén végzett kiemelkedő technológiai, valamint környezetközpontú vállalatirányítási tevékenység, a papír-, nyomda és csomagolóipar környezettudatosságának fejlesztése területén végzett tudatformáló, példamutató eredmények elismerése.