„Sustainable Foodtech Solutions”- nemzetközi hibrid (jelenléti és online) B2B

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. szíves figyelmébe ajánlja a „Sustainable Foodtech Solutions”- nemzetközi hibrid (jelenléti és online) B2B-t.

Időpontja: 2022. április 26-29. között (jelenléti) Helyszín: Vásárközpont, Anuga Foodtec, 6-os pavilon, A-130/C-139 stand) Messe Köln

Az online B2B-re 2022. május 3-án kerül sor.


Az üzleti fórum és szakmai kísérőprogram a kölni ANUGA FoodTec során kerül megrendezésre.
Az esemény főszervezője a ZENIT, Észak-Rajna-Vesztfália innovációs ügynöksége, a rendezvény az Enterprise Europe Network közreműködésével valósul meg.
A rendezvény lehetőséget nyújt szakértők és döntéshozók részére az élelmiszeripar és az italgyártás területéről új nemzetközi partnerek megismerésére és együttműködések kialakítására előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében.

Az Anuga FoodTec a világ vezető élelmiszer- és italtechnológiai kiállítása, ahol a legutóbbi innovációk és technológiai megoldások mutatkoznak be – a folyamattechnológiától a töltési- és csomagolástech-nológián át az élelmiszerbiztonságig, a csomagolóanyagoktól a digitalizálásig és a belső logisztikáig.

A részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az eseményen való személyes részvételre azonos feltételek vonatkoznak, mint a Kölni Vásár megláto-gatására: a belépéshez szükséges egy digitális vásári belépőjegy és egy EU DCC védettségi igazolvány. Részletes információ ITT.
Kérjük regisztráljon a rendezvény online platformján és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel!

Az esemény weboldala és regisztráció: https://sustainable-foodtech.b2match.io/

Jelentkezési határidő: 2022. április 29.
További információ: Kardos Levente, kardos.levente@hepa.hu, +36 30 879 6234