CSAOSZ ÉVES KONFERENCIA – NOVEMBER 22.

A CSAOSZ 2023. november 22-én megtartotta éves szakmai konferenciáját, ezúttal is hibrid formában.


Az eddigi konferenciáink létszámaihoz képes példátlanul magas számú résztvevőt üdvözölhettünk a budaörsi Holiday Inn hotel konferenciaközpontjában. A létszám
a regisztrált résztvevőkkel és a konferencia előadóival együtt 150 felett alakult, amit a szervezők nagyon köszönnek.
A plenáris üléssel induló konferenciánk bevezető két előadása általános érdeklődésre számot tartó témákat dolgozott fel.
Elsőként Dr. Rab Árpád egyetemi docens, jövőkutató és Dr. Horváth Csaba címzetes egyetemi tanár élvezetes, értékes és előremutató előadásait hallhattuk.

A két bevezető előadás után az egyik szekció Viszkei György CSAOSZ társelnök vezetésével „szokásos módon” a jogszabályi környezettel foglalkozott. Meghívott előadók volt – többek között – Dr. Bartus Adrienn a Pest vármegyei Kormányhivatal főosztályvezetője, az EPR rendszer hatóságának vezetője, Avramucz Attila, az UNIVER Product Zrt. projektigazgatója, mint az EPR szabályozás kötelezettje és Tánczos Zoltán a NAV Központi Hivatalának főosztályvezető-helyettese.

A másik szekció Kétszeri Dávidnak, a GS1 Magyarország vezérigazgatójának vezetésével a szakmai újdonságokra koncentrált. Hallhattunk előadást az új generációs vonalkódokról, terveztünk csomagolás a mesterséges intelligencia segítségével, Bepillantást kaptunk – egyebek mellett – az új fejlesztésű hullámpapírlemez dobozgyártó gépekről, a kobotokról (a kollaboratív rotokról) és a csomagolóanyag-vizsgálat új hazai szeplőjéről.

Köszönjük a résztvevők érdeklődését, hasonló ismeretterjesztő, tájékoztató programokat a jövőben is tervezünk tartani.

Legközelebb várhatóan 2024. március végén a fenntarthatósággal és az élelmiszerveszteség megelőzésével foglalkozó konferenciát szervezünk