CSAOSZ a FACHPACK-on

Amint arról korábban már hírt adtunk, a CSAOSZ hét európai társszövetséggel együttműködve megjelenik a 2018. szeptember 25-27. között Nürnbergben megrendezésre kerülő FachPack kiállításon.

A „Szövetségek” standján való megjelenést a CSAOSZ a tagvállalatai népszerűsítésére, közvetett bemutatására, külkapcsolatai bővítésének segítésére kívánja felhasználni.

Elsőként elkészítjük az Évkönyvből már ismert, a tagvállalatokat bemutató összeállítás önálló füzetét (logo, elérhetőség, tevékenységi kör angolul) az Interpackra tavaly elkészített minta szerint (lásd www.csaosz.hu/letoltesek).

Az A5 méretű kiadványban lehetőséget kívánunk adni fél-, vagy egyoldalon önálló hirdetéssel való megjelenésre is.

Féloldalas megjelenésért 20.000 Ft+áfa, egész oldalasért 30.000 Ft+áfa hozzájárulást kérünk.

Másodsorban pedig a Fachpack-ra kilátogató CSAOSZ tagvállalati képviselőknek a standrészünkön esetenként (nem állandó jelleggel) egy-egy, szakmai partnerrel folytatandó megbeszéléshez – lehetőség szerint előzetes egyeztetést követően – asztalt kínálunk.

A „Szövetségi” stand a 6. pavilon 6-261 helyén lesz megtalálható.

A FachPack kiállítás a hazai csomagolási szakemberek körében komoly megbecsülést vívott ki, ezért a CSAOSZ terve az, hogy – folytatva az éves egy-egy külföldi szakmai kiállításon való megjelenés szervezését – 2019-ben saját finanszírozású közösségi standot szervez. A teljes körű lebonyolítás „főpróbája” az idei kölni Anuga FoodTec kiállítás volt.

Tisztelt Tagvállalati kolléga!

Bízunk abban, hogy az idei Fachpackra tervezett füzetben való megjelenés lehetősége megnyeri tetszését. Kérjük, hogy megjelenségi szándékát mielőbb jelezze, a „lapzárta” 2018.
szeptember 5.,
azaz a nyomdakész anyagot eddig kérjük eljuttatni.

Örömmel vennénk, ha a jövő évi közösségi standon való részvételre egy előzetes – egyelőre kötelezettség nélküli – részvételi szándéknyilvánítást (e-mail üzenet formájában) kaphatnánk.

További részletekről Nagy Miklós tud felvilágosítást adni a nagym@csaosz.hu, vagy a 210 0107 telefonon.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.