Agrárminisztérium megkeresése

A rendkívüli helyzetben a szakminisztérium feladata az élelmiszerellátás zavartalanságának biztosítása – és ebbe értelemszerűen beletartozik a csomagolástechnika.

A válságkezelés érdekében a Miniszter olyan operatív csoport felállítását kérte Szövetségünktől, amely folyamatosan tartja a kapcsolatot a Minisztériummal és jelezni tudja a problémákat. Minden olyan információ megosztását kérik, amely azonnali intézkedést igényel, illetve a várható veszélyek kockázatának mérsékléséhez szükséges. Fontos kérés, hogy a várható események előrejelzése, a problémafelvetés mellett a lehetséges megoldási javaslatok is megfogalmazásra kerüljenek.

Az operatív csoportot a CSAOSZ felállította, a minisztériumi kapcsolattartó a Főtitkár, munkáját az elnökség öt tagja támogatja.

Szövetségünk abban tudja segíteni a Minisztériumot, hogy tagjaitól és a szakterület további szereplőitől bekér minden olyan információt, ami az élelmiszerek csomagolószer-ellátását esetlegesen akadályozza, hátráltatja és központi intézkedést igényel.

Az országunkban ezidáig példa nélküli rendkívüli állapot minél hatékonyabb kezeléséhez kérem az Önök felelősségteljes együttműködését.

Kérjük, hogy az alábbi található kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: https://docs.google.com/forms/d/16raiojEF_pISJ_duJPAvhmh73lLc1qffTOmJrG5q06w/edit?usp=sharing