A CSAOSZ első online szakmai konferenciája

Nagyon készültünk a CSAOSZ sorrendben 5. szakmai konferenciájára. Idén először másfél naposra terveztük, a szövetségünk alapításának 30. évfordulójának megemlékező ülésével kezdve.

A CSAOSZ számára a konferencia mindig egy ünnep is, részben azért, mert évek óta több mint száz kolléga eljön, hogy nálunk találkozzon szakmatársaival, hallgasson újdonságokról szóló előadásokat és azért is rendkívüli a nap, mert a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny díjátadó ünnepségét, a nyertesek megérdemelt köszöntését is e program zárásaként tartjuk. A Magyar Csomagolási Évkönyv legfrissebb kiadásának megjelentetését is mindig ez alkalomra időzítjük.

Idén ez sajnos másként lesz. A programot előbb november elejére terveztük, majd október elejére előre hoztuk, de végül a személyes részvételű megtartásától el kellett tekintenünk – közös biztonságunk érdekében.

A programot összeállítottuk, az előadókkal egyeztettünk, végül a konferencia online formájú megtartása mellett döntöttünk. A virtuális találkozó más, mint a személyes részvételű, az előbbin a napi munka mellett, a munkaidőből lecsípve figyeljük azt, utóbbi esetében egy munkanapot erre szánunk és csak ide koncentrálunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy az online konferenciát három délelőttre és két hétre szét­osztva tartjuk meg.

Arra kérem Önöket, hogy fogadják el idén ezt a konferenciaformát (, ) csatlakozzanak hozzánk minél többen.

A részletes programot az időpontokkal a következő oldalon találják meg.

Az előadások hallgatása mindenki számára díjmentes. A belépési kódokat a csaosz@csaosz.hu e-mail címen történő regisztráció után küldjük meg, illetve fórumainkon is publikálni fogjuk.

A konferenciát követően megjelenő Magyar Csomagolási Évkönyv egy példányát minden azonosított konferenciahallgatónknak postai úton eljuttatjuk.

Bízom abban, hogy a virtuális programunk is sikeres lesz, de azt remélve nem ez válik tradícióvá.

 

Budapest, 2020. szeptember 22.

 

Nagy Miklós

főtitkár