30. MLBKT Kongresszus – az év supply chain eseménye

Fenntartható jövő, felelős ellátási láncok
Idén új időpontban!
2022.október 19-21., Siófok Hotel Azúr

Hamarosan itt a 30. MLBKT Kongresszus – az Év supply chain eseménye!
Az ellátási lánc szakma minden területéről nagyon sok izgalmas és aktuális témával várjuk résztvevőinket. A körülöttünk zajló, olykor egészen elképesztő gyorsasággal változó események mindannyiunkat arra ösztönöznek, hogy naprakészek, jól informáltak és felkészültek legyünk.
Egyik nap energia kérdés, másik nap chip- és műanyaghiány, infláció, fenntarthatósági kérdések, Magyarországon példa nélkül szabályozott árazási rendszerek, ársapkák, árkontroll… ráadásul minden abban az irányba mutat, hogy ezek a változások velünk maradnak. A kongresszus résztvevőit megpróbáljuk felkészíteni arra, hogy hogyan lehetnek naprakészek, hogyan reagálhatnak és hogyan tarthatják mozgásban továbbra is a cégeiket.
Előadásaink célja, hogy tapasztalatot cseréljünk, jó gyakorlatokat osszunk meg és építsük az ellátási láncokat működtető szakmai közösséget, amelyben együtt erősebbek lehetünk.
A gyorsan változó környezetben továbbra is abban hiszünk, hogy folytatni kell a szorosabb együttműködést az ellátási láncok mentén, a beszállítók és a szolgáltatók irányában is; automatizálni és digitalizálni kell, amit szükséges és lehetséges, de mindenekelőtt biztosítani kell a fenntartható működést – gazdaságilag, társadalmilag és környezetileg egyaránt.

Tartson velünk Ön is!
Várjuk jelentkezését!

Esemény linkje