A GS1 nyomonkövetési szakértőképzései

A nyomon követés elkerülhetetlen – váljon a szakértőjévé!

A mai kor tudatos fogyasztója, mielőtt megvásárol egy élelmiszert, már nem csak az összetevőire kíváncsi, hanem egyre inkább arra is, hogy az annak alapjául szolgáló állatok, növények, milyen körülmények között kerültek tenyésztésre és termesztésre.

Ön természetesen tudja, hogy minőségi terméket árul, de hogyan bizonyítja ezt be a leendő üzleti partnereinek és a vásárlóinak? Ennek egyetlen hiteles módja van világszerte: a nyomon követés.

Magyarországon egyedülálló EOQ MNB akkreditált képzésünket idén ősszel két időpontban is elindítjuk (09.25. és 11.03.), amelynek sikeres elvégzésével versenyképes ismeretekkel rendelkező GS1 nyomonkövetési szakértővé válhatnak a résztvevők. Ezzel a nemzetközi tapasztalatokra és valós sikeres gyakorlati ismeretekre épülő tudással akár saját vállalkozásukat, akár más cégeket is támogathatnak a nyomonkövetési rendszereik hatékony kialakításában.

A nyomon követés jogszabályi kötelezettsége az agrár- és élelmiszeripari ellátási láncok szereplőinek, ezért kiemelt fontosságú, hogy az ezen a területen tevékenykedő vállalkozások bármikor, bármely termékük kapcsán pontos és gyors visszahívást tudjanak végrehajtani, amennyiben ez szükségessé válik.

A képzést főként az élelmiszer-, agrár- és frissáru szektorokban tevékenykedő, minőségbiztosításért és nyomon követésért felelős munkatársaknak ajánljuk.

Képzésünk eszközt ad a résztvevők kezébe, hogy:

  • növeljék a vállalkozásaik logisztikai hatékonyságát,
  • csökkentsék a munkatársaik adminisztrációs terheit,
  • célzott és gyors termékvisszahívást tudjanak megvalósítani,
  • növeljék vevőik elégedettségét,
  • optimalizálják a készleteiket.

Vendégelőadóink a NÉBIH-től, az Agrárminisztériumból, és nemzetközi szolgáltató partnereinktől érkeznek hozzánk, ezáltal is biztosítva a magas színvonalú és a kor technológiáit is magába foglaló tudásátadást.
Előadóink által bemutatásra kerülnek valós élelmiszerbiztonsági auditok tapasztalatai, már bevezetett és működő rendszerek, valamint segítséget nyújtanak minden felmerülő kérdésben, mely érinti a képzésen résztvevők vállalkozásait.

Ennek köszönhetően végül olyan akciótervvel érkeznek vissza cégeikhez, amelyekkel gyakorlatilag azonnal elindíthatók a kidolgozott fejlesztések, melyek eredményeképpen folyamataik gyorsabbá, költséghatékonyabbá tehetők, miközben a munkaerő gazdaságosabban felhasználhatóvá, termékeik nyomonkövetése pedig az automatizált lépések bevezetésével megbízhatóbbá válik.

Bővebb információ és jelentkezés: www.gs1hu.org/nyomonkovetes-szakerto-kepzes